2015주주총회에서 듀폰 주주들이 듀폰 측 선임 12명을 모두 등기이사로 선출하다.

윌밍턴, 델라웨어. 2015년 5월 13일 – 듀폰(NYSE: DD)은 2015년 주주총회에서 사전 제출된 위임장 결과에 근거해, 회사 주주들이 듀폰 측이 지정한 12명의 등기이사를 모두 선출했다고 발표하였다.

엘렌 쿨먼 듀폰 최고경영자(CEO)는 “우리는 오늘 투표의 결과에 기쁘게 생각하며, 특히 회사의 전략적 변화와 우리 계획의 지속적인 실행에 대하여 많은 주주들이 강력하게 지원해 주신것에 감사드립니다. 우리 경영진과 이사회는 개방형 의사소통과 주주들로부터의 의견을 가치있게 여기며, 앞으로도 듀폰을 고가치, 고성장의 회사로 만들기 위한 전략적인 계획을 지속적으로 실천해 나갈 것입니다” 라며 투표 결과에 대한 소감을 밝혔다.

쿨먼 회장은 “물론, 지속적으로 회사를 위해 고객에게 과학 기반의 혁신적 솔루션을 제공하고, 다음 세대 듀폰의 가능성과 기대에 헌신하는 모든 임직원의 공로도 치하하고 싶습니다.”라 덧붙였다.

쿨만 회장은 “향후 두 달 안에, 우리는 케무어스의 분사 절차를 완료할 것이며, 앞으로 해야할 일이 많이 있습니다. 우리는 듀폰이 가장 잘하는 것에 집중할 것입니다.  우리의 과학기술을 시장에 접목시켜 혁신적인 솔루션을 제공하여, 고객들이 당면한 복잡한 문제를 해결할 수 있도록 돕는 것입니다.  그리고 그 결과로 주주들에게 지속적이고 만족한만한 가치를 제공하는 것입니다. ” 라고 끝맺었다.

주주총회의 예비결과에 따라, 다음 후보들이 등기 이사로 등재되었다.: Ellen Kullman, Alexander Cutler, Lamberto Andreotti, Edward Breen, Robert Brown, Eleuthère du Pont, James Gallogly, Marillyn Hewson, Lois Juliber, Ulf “Mark” Schneider, Lee Thomas, and Patrick Ward.

이번 주주총회 투표의 외부 검사를 담당한 IVS Associates, Inc.,는 검증된 결과를 관례적 검토와 이의신청 기간을 거친 후 바로 발행할 수 있다고 밝혔다.  듀폰은 해당 결과를 8-K 양식에따라 제출할 것이다.

듀폰(NYSE: DD)은1802년부터 세계적 수준의 과학과 엔지니어링 기술을 통해 글로벌 시장에 혁신적인 제품, 소재 및 서비스 공급해오고 있다.  듀폰은 고객, 정부, NGO, 선구적인 사상가들과의 협력을 통해 전세계인에게 충분한 양의 건강한 식품을 공급하고, 화석 연료 의존도를 낮추며, 생명과 환경을 보호해야 하는 전 지구적 도전 과제의 해결에 도움을 줄 수 있다고 믿고 있다.  듀폰과 듀폰이 추구하는 포괄적 혁신 의지에 대한 추가 정보는 http://www.dupont.com에서 확인할 수 있다.

Forward Looking Statements
This document contains forward-looking statements which may be identified by their use of words like “plans,” “expects,” “will,” “believes,” “intends,” “estimates,” “anticipates” or other words of similar meaning.  All statements that address expectations or projections about the future, including statements about the company’s strategy for growth, product development, regulatory approval, market position, anticipated benefits of recent acquisitions, timing of anticipated benefits from restructuring actions, outcome of contingencies, such as litigation and environmental matters, expenditures and financial results, are forward looking statements. Forward-looking statements are not guarantees of future performance and are based on certain assumptions and expectations of future events which may not be realized. Forward-looking statements also involve risks and uncertainties, many of which are beyond the company’s control. Some of the important factors that could cause the company’s actual results to differ materially from those projected in any such forward-looking statements are: fluctuations in energy and raw material prices; failure to develop and market new products and optimally manage product life cycles; ability to respond to market acceptance, rules, regulations and policies affecting products based on biotechnology; significant litigation and environmental matters; failure to appropriately manage process safety and product stewardship issues; changes in laws and regulations or political conditions; global economic and capital markets conditions, such as inflation, interest and currency exchange rates; business or supply disruptions; security threats, such as acts of sabotage, terrorism or war, weather events and natural disasters; ability to protect and enforce the company’s intellectual property rights; successful integration of acquired businesses and separation of underperforming or non-strategic assets or businesses and successful completion of the proposed spinoff of the Performance Chemicals segment including ability to fully realize the expected benefits of the proposed spinoff. The company undertakes no duty to update any forward-looking statements as a result of future developments or new information.